На чолі зморшки, але очі такі ж молоді: Ілона Гвоздьова показала правдиве селфі з новою стрижкою

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова після зміни іміджу вирішила показати, як тепер виглядає. На новому фото знаменитість продемонструвала і свій реальний вигляд

Ілона Гвоздьова, відома українська танцівниця, після початку повномасштабного вторгнення продовжила активно займатись професійною діяльністю. Крім того, знаменитість нині веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де спілкується зі своїми шанувальниками та розповідає їм про останні новини зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість наважилась на зміни іміджу, але фарбувати та підстригати волосся довелось у підземному паркінгу при світлі найпростіших ліхтариків. Річ у тім, що якраз у той момент, коли Ілона Гвоздьова прийшла до салону краси та почала фарбувати пасма, у місті залунав сигнал повітряної тривоги.

Ілона Гвоздьова розповіла, як фарбувала волосся прямо в підземному паркінгу
Ілона Гвоздьова розповіла, як фарбувала волосся прямо в підземному паркінгу

Майстри та клієнти не розгубились й одразу попрямували до укриття. Попри те, що безпечне місце не було обладнане усім необхідним для роботи стилістів, професіонали не залишили своїх красунь без бьюті-послуг. Ілона Гвоздьова розповіла, як прямо “під землею” їй робили нову стрижку та змінювали колір волосся.

Звісно, спершу знаменитість сподівалась, що повітряна тривога завершиться набагато швидше та буде можливість закінчити процедури в салоні. Втім, майстри змушені були продовжувати працювати прямо у підземному паркінгу. Поки одна майстриня робила зачіску Ілоні Гвоздьовій, інші працівниці тримали над головою зірки ліхтарики.

Ілона Гвоздьова показала чесне фото зблизька, на якому видно її оновлений імідж
Ілона Гвоздьова показала чесне фото зблизька, на якому видно її оновлений імідж

Слід зазначити, що результат вийшов чудовий. Відома українська танцівниця тепер ходить із коротшим волоссям, а колір її шевелюри має приємний шоколадний відтінок. Схоже, що оновити зачіску зірка наважилась на честь свого майбутнього 35-річчя. День народження Ілона Гвоздьова святкує на початку серпня, тому вже почала готуватись до ювілею.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.