Чиста краса: дочка Пугачової і Галкіна розчулює мережу своєю ляльковою зовнішністю ляльки Барбі

Маленькій доньці Максима Галкіна і Алли Пугачової Лізі у вересні цього року виповниться 7 років. Зірковий тато практично щодня ділиться знімками дівчинки у своїх соціальних мережах, а маленька Ліза просто підкорює його підписників своєї ангельською зовнішністю.

Ліза Галкіна разом зі своїм братом-близнюком Гаррі була народження в родині шоумена і телеведучого Максима Галкіна і Примадонни за допомогою сурогатного материнства в 2013 році.

Максим Галкін виявився неймовірно люблячим і зворушливим батьком. Він практично щодня ділиться спільними знімками та відео з дітьми у своїх соціальних мережах.

На них видно, що у малюків буденна рутина — вельми яскрава і насичена, навіть в умовах карантинного режиму. То син і дочка влаштовують яскравий концерт для батьків з самого ранку, то маленький Гаррі дивує своїми вокальними даними і виконує знаменитий французький хіт.

Лиза Галкина
Ліза Галкіна

Але окрема фан-база сформувалася у шестирічної Лізи. Багато шанувальників творчості її батьків із задоволення спостерігають за маленькою дівчинкою і її успіхами.

Кучеряву блондинку з великими очима багато хто порівнює з лялькою Барбі. Вражає дівчинка й своїми талантами. Її тато, Максим Галкін, у своєму особистому блозі поділився відео, де Ліза перераховує іменитих художників. Навіть сам шоумен був шокований такими знаннями дочки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.