Ольга Сумська та Руслана Писанка похвалилися своїми купальниками в Криму (ФОТО)

Актриса Ольга Сумська поділилася архівними фотографіями з кінофестивалю "Алые паруса", який проходив у 2001 році в Криму.

Українська актриса Ольга Сумська вирішила поностальгувати і поділитися архівними фотознімками у своїх соціальних мережах.

У своєму Instagram вона показала підписникам справжній скарб для історії українського кінематографу — архівні знімки з кінофестивалю “Алые паруса” 2001 року, який проводився в таборі “Артек”.

На яскравих кадрах справжні зірки українського кіно радісно позують в купальниках в морі і на пляжі.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

На фестиваль в 2001 році з України вирушила делегація в обличчі Ольги Сумської, її чоловіка Віталія Борисюка, Володимира Горянського, Руслани Писанки, Ади Роговцевої, Раїси Недашківської, Івана Гаврилюк та Антоніни Паперної — старшої дочки Ольги Сумської.

Фото с Instagram Ольги Сумской
Фото з Instagram Ольги Сумської

“Згадаймо світлі, мирні часи … Міжнародний кінофестиваль “Алые паруса”, рідний Артек, липень 2001 року. Українська делегація у повному складі біля Чорного моря. Уміємо відпочивати”, — підписала свою публікацію Роксолана вітчизняного кіно.

Підписники Ольги були у захваті від таких рідкісних архівних знімків і залишили під постом сотні позитивних коментарів.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.