facebook

Шлях від Інни Бордюг до Злати Огнєвіч: переїзд до Криму, невдале перше кохання, непорозуміння з сестрою

Коли ще співачка Злата Огнєвіч була Інною Бордюг, перші 5 років життя вона мешкала з батьками на березі Баренцевого моря в далекому Мурманську. Вже згодом родина перебралася до Криму.

Тато дівчинки Леонід Григорович був військовим хірургом, а мама Галина Василівна викладала російську мову. Потім тата перевели на деякий час у Ленінград, а згодом родина поселилася в кримському Судаку, де майбутня зірка захопилася музикою й почала грати на фортепіано.

У дитинстві Злата Огнєвіч була Інною Бордюг

Вона сама вмовила батьків віддати її до музичної школи, оскільки ходила й всюди «грала», неначе на клавішах. Улюблене місце зірки – мис Меганом, на якому є старий маяк. Дівчина полюбляла приходити туди, щоб помилуватися заходом сонця й послухати, як співає вітер у рибальських сітях.

У дитинстві Злата Огнєвіч була Інною Бордюг

Після розпаду Радянського Союзу Леонід Григорович дав присягу на вірність Україні, а Галина Василівна зайнялася бізнесом. Оскільки їхній первісток, старший брат майбутньої співачки, потонув, то батьки боялися випускати своїх донечок Інну і Юлю навіть у двір, щоб не трапилося чогось лихого.

У маленькій двокімнатній квартирі часто збиралися гості. Іноді навіть до 30 осіб. Злата пам’ятає, як ходила в гори й купалася вночі в морі. Попри російськомовне оточення в родині раз на тиждень влаштовували український день, і всі говорили тільки українською мовою.

У дитинстві Злата Огнєвіч була Інною Бордюг

Молодша сестра Юля не пішла стопами старшої, а здобула юридичну освіту. Дівчина весь час скаржилася, що популярність близької родички заважає її особистому життю, оскільки хлопці переважно знайомляться, щоб через неї підібратися до Злати.

Уперше Інна закохалася у 15 років у старшокласника, який був дуже гарним. Хтось розповів красунчику про її почуття, і хлопець став насміхатися з юнки. Було прикро до сліз. Дівчина писала вірші, клала їх на музику й присвячувала йому. Навіть заради коханого обрізала довгі коси, але він так і не оцінив її почуттів.

У дитинстві Злата Огнєвіч була Інною Бордюг

Коли Інні було 17 років, вона вступила до музичного училища ім.Глієра у Києві на факультет джазового вокалу, причому на бюджет і водночас до Національного авіаційного університету на факультет психології. Окрім навчання юнка ще й працювала в Державному ансамблі пісні та танцю ЗС України. А ще Бордюг була солісткою в гурті, яка виконувала пісні “латино”.

Мешкала у гуртожитку. Звісно, бувало по-всякому. Іноді доводилося навіть роздавати листівки, брати участь в рекламних акціях, щоб заробити грошенят на хлібчик. Дівчина абсолютно не соромиться цього досвіду. Златою Огнєвіч вона стала по завершенні навчання, розпочавши сольні виступи й беручи участь у різноманітних конкурсах.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.