Леся Нікітюк, Джамала, Полякова та інші українські зірки зворушливо привітали з Днем захисту дітей

1 червня в Україні відзначають міжнародний День захисту дітей. На честь свята українські зірки похвалилися своїми найкращими фото з синами, дочками і племінниками.

Українська співачка Джамала, яка зараз в очікуванні другого малюка, поділилася в свято фотографіями не тільки зі своїм старшим сином Еміром, але і знімками з племінниками, маленькими шанувальниками і учасниками різних вокальних шоу.

Співачка додала, що бажає, щоб це був просто День дітей, і їх ніколи не потрібно було від когось захищати.

Співачка Alyosha, яка теж знаходиться у цікавому положенні і чекає вже третю дитину, не змогла залишитися осторонь такого щирого і позитивного свята. У своєму особистому блозі артистка опублікувала фото своїх синів Марка і Роми з іграшками, які вони самостійно зробили з картону.

Телеведуча Леся Нікітюк поки що не має власних дітей, але при цьому відмінно проводить час зі своїм племінниками.

У своєму особистому блозі вона поділилася кумедними знімками з дівчатками-племінницями і жартівливо підписала, що у неї такі діти, що іноді самій потрібно від них захищатися.

Яскравими знімками зі своїми дочками в однакових костюмах поділилася телеведуча Лілія Ребрик.

На честь свята вона розповіла про свої методи виховання дітей. За словами Лілії, для неї важливо поважати особистий простір дитини, контролювати, але непомітно й ненав’язливо.  

А ось співачка Оля Полякова в День захисту дітей вирішила показати своє дитяче фото. Виявляється, найголовніша блондинка України в дитинстві мала симпатичну темненьку зачіску.

Як підписала артистка, чубок вона підстригла собі сама.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!