facebook

“Пробивний Тьомчик із Вовчанська”: шлях Артема Пивоварова від шибайголови до зірки українського шоубізнесу

У свої 33 роки Артем Пивоваров може похвалитися значними досягненнями на теренах українського шоубізу. Звичайний хлопчик з провінційного містечка спромігся стати зіркою першого ешелону.

Народився Тьомчик у Вовчанську, що на Харківщині. Тато покинув родину, коли Артему було всього кілька місяців, тож хлопчик узяв прізвище матері. Попервах батько час від часу навідувався, а потім узагалі забув про сина.

Допомагала ростити маля бабуся. З рідним дідусем Пивоваров не знаходив спільної мови. Натомість нерідний дідусь компенсував брак чоловічого виховання. Саме цей чоловік навчав хлоп’я ловити рибу та керувати автівкою.

Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену

Артем рано подорослішав, бо зростав у суворих умовах та правилах вулиці. Доводилося змалечку збирати чорний метал, щоб здобути якусь копійчину, а вже в 14 років підліток страждав на алкогольну залежність.

Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену

До світу музики школярика заохотив вчитель. Артем розбив м’ячем вікно в актовій залі, а той пообіцяв нікому не говорити, якщо Тьома зголоситься співати в хорі. Довелося погодитися, хоча там були одні дівчатка.

Згодом Пивоваров опанував гру на гітарі за самовчителем і навіть брав участь у шкільних постановках. А коли вирішили з хлопцями створити рок-гурт, то музичні інструменти довелося вкрасти.

Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену

Мама працювала лікаркою, тож і сину бажала такої ж долі. Артем поступив навчатися у Харківський медколедж. Після цього вдень працював фельдшером-акушером, а ввечері відвідував музичні тусовки.

Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену

Якось поїхав у тур із гуртом Dance party. Dance! Dance! й заробив за місяць піврічну зарплату. Відтоді зробив вибір на користь музики, адже в медицину міг повернутися будь-якої миті.

Звісно, на молодого артиста чекала купа труднощів та перепон. Попервах доводилося писати пісні іншим артистам. Та Артем так наполегливо стукав у всі продюсерські двері, що врешті удача посміхнулася і йому. Тепер збирає Палац спорту по 3 дні поспіль на 10 тисяч місць, хоча на перший концерт Пивоварова прийшло ледь зо півсотні людей.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.