Юлія Висоцька показала себе у молодості: такою вона підкорила Кончаловського (ФОТО)

Телеведуча Юлія Висоцька показала, якою вона була 24 роки тому — тоді їй було всього 23.

Телеведуча Юлія Висоцька та режисер Андрій Кончаловський разом вже 22 роки. Не дивлячись на те, що різниця між подружжям складає 36 років, вони пройшли разом як щасливі моменти, так і справжню трагедію — вже понад шість років їхня донька Маша знаходиться в комі після страшної аварії.

Після трагедії подружжя не тільки не розлучилося, але і згуртувалося ще більше і вже довгі роки бореться за здоров’я і життя своєї дочки.

46-річна Висоцька вирішила поділитися унікальним знімком, на якому їй 24 роки — саме в той період вона познайомилася з майбутнім чоловіком.

На знімку з пропуску на кінофестиваль “Кінотавр” видно, що майже чверть століття тому Юлія була володаркою довгого рудого волосся і блискучої посмішки, яка, насправді, прикрашає Висоцьку і сьогодні.

До слова, нещодавно чоловік Юлії, Андрій Кончаловський, відверто поділився своїми почуттями до дружини. За його словами, вона зараз є головним сенсом його існування, вона і їхня спільна донька Марія.

“У Віктора Франкла головна філософія: мати силу — знайти мету. Тому що життя без мети безцільна. Моя мета, щоб вона одужала. Це є сутністю мого життя і Юліного. І ця віра невблаганна», — відверто зізнався Кончаловський.

Режисер також додав, що їхній доньці зараз набагато краще.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.