Зрадив маму, але подарував доньці свою зовнішність: дочка Ані Лорак стала, як дві краплі води, схожа на батька

Співачка Ані Лорак поділилася у своєму особистому блозі фотографіями з підрослою Софією — мама з донькою відвідали день народження сина Кіркорова.

29 червня син Філіпа Кіркорова Мартін-Крістін відзначив своє восьмиліття. На честь цього дня його батько влаштував грандіозне свято, на яке запросив безліч гостей.

Привітати іменинника приїхали бабуся з дідусем, Сергій Лазарєв з дітьми, Андрій Малахов, репер Тіматі і, звичайно ж, найкраща подруга Кіркорова — Ані Лорак разом з донькою Софією.

На початку червня співачка і сама вітала свою дочку з днем народження — дівчинці виповнилося дев’ять років, але через карантинний режим свято зоряне сімейство відзначило в тісному сімейному колі вдома. Але їм вдалося відмінно повеселитися на торжестві Мартіна-Крістіна.

Дочка Ани Лорак на дне рождении Мартина-Кристина
Дочка Ані Лорак на дні народженні Мартіна-Крістіна

Фотографіями з дитячого свята артистка поділилася у своєму особистому блозі в мережі Instagram. Багато підписників Кароліни відзначили, що Софійка дуже підросла і стала ще більше схожа на свого турецького тата Мурата Налчаджиоглу.

Ани Лорак с дочкой
Ані Лорак з донькою

Нагадаємо, що співачка офіційно розлучилася зі своїм чоловіком в 2019 році. Причиною розриву стали часті зради Мурата — в мережу регулярно потрапляли відео і фотографії чоловіка в компанії різних дівчат.

За словами Ані Лорак, після розлучення вони зберегли дружні стосунки, проте пізніше стало відомо, що артистка позбавила екс-чоловіка частки в їхньому спільному бізнесі.

Зараз Кароліна живе і працює в Москві і сама виховує доньку. Її чоловік залишився жити в Києві. Не дивлячись на всі негаразди в особистому житті, Лорак продовжує дарувати увесь свій вільний час доньці і виховувати її.

Коментатори оцінили яскраві знімки з дня народження сина Кіркорова і залишили Ані і Софійці безліч компліментів:

  • “Сонечка стає красивою дівчиною!”;
  • “Які красуні з дочею. Прелесть. Яка Сонечка доросленька вже”;
  • “Улюблені дівчинки. Сонечка вже така доросла”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.