Як виглядає мама красеня-актора Бурака Озчівіта з “Величного століття” і де вона працює

Бурака Озчівіта часто називають одним з найкрасивіших акторів турецького телебачення. Справжню славу йому приніс серіал "Величне століття ", завдяки якому він знайшов мільйонну армію прихильниць, яким цікавий кожен факт про свого кумира. На щастя, Бурак любить ділитися своїм життям у соцмережах. Наприклад, актор поділився чуйним фото з мамою.

35-річний актор Бурак Озчівіт досить рідко ділиться кадрами з особистого життя в соціальних мережах. Однак, зрідка він балує своїх шанувальниць фото і відео з рідними і близькими йому людьми. Таким чином, дізнатися більше про улюбленого актора не складає якихось труднощів для його фанаток.

Відомо, що в 2017 році Озчівіт одружився на актрисі Фахріє Евджен, а через два роки у них народився син Каран. Пару Бурака і Фахріє називають однією з найкрасивіших на турецькому телебаченні.

Бурак Озчивит с женой и сыном
Бурак Озчівіт з дружиною і сином

Познайомив красень-актор своїх шанувальників і з найріднішою людиною — своєю мамою.

Маму Бурака звуть Джейхан. Крім Бурака, вона народила ще дочку Бурджун, яка займається своїм бізнесом, а брат їй всіляко в цьому допомагає. Зокрема, рекламує продукцію сестри.

Мама актора займається домашнім господарством і з радістю виховує маленького онука. Сім’ю забезпечує батько сімейства — підприємець Бюлент Озчівіт. До слова, багато шанувальників кажуть, що Бурак успадкував свою красу саме від найрідніших людей.

Бурак Озчивит з мамой
Бурак Озчівіт з мамою

Відомо, що батько Бурака володіє невеликим закладом в Стамбулі, в яке часто люблять приходити і проводити своє дозвілля шанувальники його сина.

Бурак Озчивит вместе с отцом
Бурак Озчівіт разом з батьком

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.