Дружина DZIDZIO підкорила пляж ідеальною фігурою: красива і талановита

Вони довго приховували свої відносини, але інтернет, як то кажуть, знає все. Ярослава Притула-Хома, дружина яскравого артиста DZIDZIO тепер теж в об'єктивах ЗМІ. Сьогодні ми дізналися, де відпочиває зоряна дружина і чому весь пляж тепер до неї небайдужий.

Виявляється, такий колоритний і неординарний артист, як DZIDZIO – зразковий сім’янин. Зі своєю дружиною Ярославою він вже 16 років і за всі роки кар’єри, він практично ні словом не обмовився про особисте.

Сама ж дівчина, хоч і володіє музичним талантом, здається, зовсім недавно почала його показувати публіці. Ярослава брала участь в шоу «Х-фактор» і активно почала вести соціальні мережі.

Всі ці роки творче першість дружина DZIDZIO поступалася йому, незважаючи на те, що музичну кар’єру вони почали разом із загальною групи «Друзі».

Але тепер ефектна львів’янка більше не хоче бути в тіні. У неї свій проект: в мережі вона відома під псевдонімом SLAVIA. Співачка навіть записала кліп, який набрав 100 000 переглядів на Youtube.

Фото с личного блога Ярославы
Фото з особистого блога Ярослави

Сьогодні ж все обговорюють не її гучну пісню, а шикарну фігуру, якій Ярослава похвалилася в мережі.

Дівчина виставила на своїй сторінці Instagram фото в купальнику з відпочинку на острові Джарилгач.

Ярослава поділилася враженнями про відпочинок, назвавши острів українським Критом. Дівчина розповіла, що дістатися туди можна тільки кораблем зі Скадовська, але така подорож однозначно варто зробити, щоб побачити запропонований одне з нестандартних туристичних місць України.

До речі, Ярослава опублікувала цілу добірку фото в збережених сторіз під назвою «Мандруй Україною».

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.