Не звикла бути одягненою: Даша Астаф’єва показала новий образ

Екс-солістка групи НікітА і телеведу Даша Астаф'єва показала новий образ. Шанувальники творчості впевнені - вона не звикла позувати для фото одягненою.

Відома шоу-діва Даша Астаф’єва раніше прославилася тим, що однією з перших українок потрапила на обкладинку знаменитого журналу Плейбой. Це принесло Дарині колосальну популярність. З тих пір співачка зрозуміла – щоб її помічали, важливо підібрати відповідні наряди, більш відверті. Вона навіть знялася в кліпі повністю топлес. Зараз артистка продовжує радувати фанатів своєю творчістю, відкриваючи нові грані.

Співачка Даша Астаф’єва показала кілька гарячих кадрів в соцмережі

У своєму Instagram-блозі зоряна красуня і популярна співачка часто радує фанатів відвертими знімками. Звичайно, більшість з них відвертого характеру – в купальниках, прозорих майках, в нижній білизні.

Інстаграм Даші Астаф'євої
Інстаграм Даші Астаф’євої

І цей знімок не став винятком – Астаф’єва виклала кілька кадрів в досить пікантних образах, на яких її буквально не впізнати. Вона перевтілилася в пекучу латинську брюнетку, в розкішному обтягуючому платті. Фігура Даші виглядає красивою і стрункою, тому такий наряд додатково підкреслив всі її принади.

Особливий акцент фоловери зробили на зачісці – коротке волосся завите, зачесане і стирчить в різні боки. Яскравий мейк і впевнений погляд просто приголомшили фанатів наповал. А оголена спина надає ніжності і привабливості, завершуючи весь образ.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.