Дружина Позитива з “Время и Стекло” Анна Завгородня показала красиву спортивну фігуру

Дружина Позитива Анна Завгородня у своєму мікроблозі поділилася яскравими літніми фото, на яких видно, що дівчина підготувалася до найбільш спекотного сезону року на сто відсотків.

Багато фанатів колективу “Время и Стекло” були впевнені, що його солісти зустрічаються. Такі висновки шанувальників не дивні. І Надя Дорофєєва, і Олексій Завгородній, відомий як Позитив, красиві, талановиті та енергійні. До того ж, вони багато часу проводять разом на гастролях і концертах — між ними дійсно міг зав’язатися роман.

Однак, відносини Наді і Олексія ніколи не заходили далі дружби. Обидва артисти вже кілька років щасливі в шлюбах зі своїми другими половинками. Дорофєєва п’ять років тому вийшла заміж за випускника української “Фабрики зірок”, співака Володимира Дантеса.

Позитив одружився ще в 2013 році на Анні Андрійчук (зараз Завгородня). Якщо чоловік Наді є досить публічною особою, то про сімейне життя Олексія довгий час не здогадувалися навіть віддані фанати “Время и Стекло”, хоча дружина Позитива — справжня красуня.

Анна Завгородня володіє брендом власного модного одягу. Дівчина відкрила у собі талант підприємця і дизайнера і досить успішно розвиває свій бізнес.

Крім успішної роботи, дружина Позитива встигає стежити за собою. Анна прекрасно виглядає і радує підписників у своєму мікроблозі фотографіями стрункої фігури.

Фото с Instagram Анны Завгородней
Фото з Instagram Анни Завгородній

Дівчина захоплюється спортом — катається на велосипеді, захоплюється йогою і різними водними видами активностей.

Фото: Instagram Анны Завгородней
Фото: Instagram Анни Завгородній

Шанувальники чоловіка і підписники самої Анни завжди позитивно реагують на знімки дівчини і залишають їй безліч компліментів:

  • “Боже яка красуня”;
  • “Як тобі йде спорт, радість і насолоду”;
  • “Таке гарне фото”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.