Юрій Горбунов показав свої зморшки. Постарів і змінився, але Осадча любить і такого

Юрій Горбунов поділився новим знімком у своєму особистому блозі. Підписників телеведучого здивував його зовнішній вигляд.

У серпні цього року Юрій Горбунов відзначить свій 50-й день народження. Він уже досить давно займається телевізійною діяльністю і встиг стати одним з найбільш затребуваних і популярних ведучих і шоуменів України.

Сьогодні ім’я Юрія телеглядачі асоціюють з телеканалом “1+1”, проте старше покоління пам’ятає той час, коли Горбунов щоранку виходив у прямий ефір з Машею Єфросиніною на “Новому каналі” в програмі “Підйом”. Це було одне з перших ранкових шоу в країні, а яскраві ведучі забезпечили йому приголомшливі рейтинги — з Машею і Юрієм прокидалася вся країна.

Маша Ефросинина и Юрий Горбунов вели "Подъем" с 1999 по 2001 год
Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов вели “Підйом” з 1999 по 2001 рік

Пізніше Юрій став невід’ємною частиною “Танців з зірками” — він вів їх разом з Тіною Кароль ще в першому сезоні в 2006-2007 роках. Після перезапуску танцювального змагання для представників естради і кіно Горбунов знову зайняв пост його ведучого.

Юрий Горбунов и Тина Кароль в первых выпусках "Танців з зірками"
Юрій Горбунов та Тіна Кароль в перших випусках “Танців з зірками”

Сьогодні Юрій має звання Заслуженого артиста України, міцну і дружну сім’ю і веде найвідповідальніші і популярні шоу і заходи в країні, встигає Горбунов знімати в кіно.

Зрозуміло, зовнішній вигляд шоумена змінився за цей період – він став старшим, а його зачіска сховалася легкою сивиною. Під новим знімком Юрія в мікроблозі підписники ахнули: “Постарів”.

Юрий Горбунов: снимок с Instagram
Юрій Горбунов: знімок з Instagram

Не дивлячись на такий поважний зовнішній вигляд, шанувальники телеведучого відзначили, йому потрібно посміхатися. Посмішка йому до лиця і робить його свіжіше та яскравіше.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.