Колготки в сіточку і рожеве міні-плаття: Оля Цибульська згадала молодість (ФОТО)

Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася фотографією зі своєї юності. Оля знатно розсмішила своїх шанувальників модою того часу і своїм зовнішнім виглядом.

Українська співачка Оля Цибульська поділилася з шанувальниками своєї архівної фотографією.

Скільки років артистці на цьому фото, вона не уточнила. Однак дала зрозуміти, що знімок був зроблений на початку кар’єри знаменитості.

На фотографії Цибульська зображена, сидячи на підлозі на килимі. Співачка одягнена в рожеве міні-плаття, чорні сітчасті колготи і рожеві чоботи.

Фото з особистого блога Олі Цибульської
Фото з особистого блога Олі Цибульської

“Якщо б не було цього фото – я б не потрапила на телебачення. Це мій перший київський сценічний костюм. Платье я купила на Привокзальному ринку, ультрамодні колготки в сіточку – на базарі, а рожеві туфлі – за останні гроші на Троєщині. Тоді ці “зйомки ” були вирішальними в моїй кар’єрі. Я відправляла їх в агентство, яке шукало нові обличчя для шоу в Будапешті “, – поділилася Оля.

Телеведуча додала, що кастинг вона пройшла успішно і отримала свій ефірний час на одному з телеканалів Будапешта. Передплатники Цибульської в свою чергу залишили їй безліч коментарів під публікацією:

  • “Оля, пам’ятаю тебе з фабрики. З роками ти тільки стала прекрасніше “;
  • “Круте, дуже фото бомба! Люблю, Вас Оля “;
  • “Вас дізналася. Але зараз ви, Оля, ще більш красиві “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.