Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” перефарбувала волосся в яскравий колір: сміливо не за віком

Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко здивувала шанувальників незвичайним і яскравим "луком". Чи до лиця актрисі новий колір волосся — дивіться далі.

Актриса “Дизель шоу ” Вікторія Булітко ще з часів гри в КВН відрізнялася яскравою і незвичайною зовнішністю – маленька і худенька, вона завжди виглядала набагато молодшою за свій вік. Напевно, саме тому Вікторії часто діставалися ролі дочок або маленьких дівчаток.

Ще однією незамінною рисою актриси була її зачіска – короткі і кучеряве волосся яскраво-рудого відтінку. Образ Булітко не сплутаєш ні з чиїм іншим. Однак, артистка вирішила зробити крок ще далі і спробувати абсолютно один колір зачіски – фіолетовий.

“Я сама не очікувала, що буду фарбуватися в специфічні кольори. Але блонд якраз тим і хороший, що дозволяє пробувати нове без шкоди для волосся. А зараз літо, так що побути яскравою не буде зайвим. Тим більше, це тонік. Він поступово вимиється, а я постійно буду різною! “- прокоментувала Вікторія свої зміни.

Також Вікторія зізналася, що мріє в такому образі вийти на сцену “Дизель шоу “. Вона впевнена, що глядачі звикли бачити її яскравою і непередбачуваною, а такий колір волосся тільки підкреслить ці її якості. Зараз вона сподівається, що продюсери шоу дозволять їй виступити 8 серпня в Одесі саме з волоссям кольору фуксії.

Шанувальники Булітко оцінили її перетворення, і відзначили, що їй дійсно до лиця:

  • “Віка тобі йде! “;
  • “Вам дуже йде цей колір “;
  • “Я в шоці! Не думала що вам буде так класно з цим кольором “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.