“Копія Скрябіна”, — Ірина Білик показала старшого красеня-сина, шанувальники ахнули

Ірина Білик поділилася у своїх соціальних мережах результатом нової фотосесії її синів Гліба і Табриза.

Ірина Білик активно веде свої соціальні мережі і з радістю ділиться з шанувальниками моментами з життя. Обожнює виконавиця показує яскраві кадри зі своїми дітьми.

50-річна Білик виховує 21-річного сина Гліба від моделі Андрія Оверчука і чотирирічного Табриза, батьком якого є художник і продюсер Аслан Ахмадов.

Кілька днів тому зоряна мама показала передплатникам результат нової фотосесії її синів. Хлопці приміряли образи байкерів і позували на тлі двох яскраво-червоних мотоциклів.

Пізніше Ірина розповіла, що Гліб вирішив підтримати свого молодшого брата Табриза в фотосесії для бренду John Richmond – малюкові зробили незвичайну зачіску в стилі ірокеза і одягли на нього косуху.

Табриз во время фотосесии
Табриз під час фотосесії

Але оцінили фанати виконавиці не тільки маленьку модель, але і старшого Гліба. Хлопець займається художнім мистецтвом, тому і зовнішній вигляд має досить незвичайний — довгу зачіску.

Глеб Оверчук
Гліб Оверчук

Деякі підписники відзначили, що Гліб дуже схожий на Кузьму Скрябіна:

  • “Так на Скрябіна схожий !!! “;
  • “Ваш Гліб дуже гарний хлопець, на першому фото в першу мить подумала – Кузьма … “;
  • “Дуже схожий на Кузьму. Афигеть “, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.