Христина Гірник, нова наречена велелюбного Володимира Остапчука, познайомилася з його батьками – всі в захваті одні від одного

Ведучий Остапчук знову намірився одружитися, хоча немає жодних згадок про дату його розлучення. Він повіз нову кохану знайомитися з батьками і вона їм сподобалася. Ну, так вона каже.

Особисте життя теле- і радіоведучого, актора і стендап-коміка Володимира Остапчука вже більше півроку – топова новина в шоубізі України.

Остапчук та Христина Гірник
Остапчук та Христина Горняк

Як раптом виявилося, ідеальний чоловік і батько двох ангельських малюків, направо і наліво зраджував своїй дружині всі 12 років після весілля (ще 3 до того вони прожили в цивільному шлюбі), а свої обожнюваних, як він каже “милих “, дітей бачив тільки тоді , коли йому потрібні були нові фото підтвердження, який він чудовий батько.

До речі, в психології таке формулювання “милі діти ” трактують як відношення до приємних, але чужих малюків. Ніколи люблячий батько не назве свою дитину “милою “.

Але це так, до слова.

Ось цитата з інтерв’ю Олени Войченко:

Цитата Олени з передачі
Цитата Олени Войченко з передачі

Вона стверджує, що чоловік практично не приділяв ніякої уваги дітям – уже  2-річному синові Евану-Олександру і 6-річній доньці Емілії. А після розриву навіть гроші на утримання дає через раз. Зате не забуває регулярно приїжджати з фотографом і робити милі фото, які потім постить в Інстаграм і вони гуляють по інету.

Колишня сім'я Володимира Остапчука
Колишня сім’я Володимира Остапчука

До сих пір немає жодних підтверджень, що шлюб офіційно розірваний – ні від Олени, ні від Володимира. Якось ця тема затухла, але дивно. Сам Володимир сказав, що все було ще минулої осені (заява була подана 22.10.2019), а Олена в лютому спростувала факт розлучення. Більше ніхто конкретно нічого не сказав.

Майбутня дружина
Майбутня дружина

І до речі, колишня партнерка Остапчука по “Танцях з зірками ” Ілона Гвоздьова повністю на боці Олени, вона неодноразово помічала крайній егоцентризм і нарцисизм свого напарника, а ще, вміння прикрасити і прибрехати.

Христина Гірник
Христина Горняк

Але, незважаючи ні на що, нову наречену Володимир уже представив світу і своїм батькам.

Христина Гірник
Христина Горняк

Цим досягненням негайно похвалилася сама Христина Христина Горняк – “танцюючий нотаріус “, як вона сама себе позначила в Інстаграмі.

А що, Володимир непогано влаштувався. Одна його розважає, друга мовчки дітей ростить. Є ще й третя, але про неї – окремо …

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.