Джамала показала рідну сестру: “сьогодні супер сімейний день “

Джамала відпочиває разом з чоловіком і синами в Туреччині. До відпустки української співачки приєдналася її рідна сестра Евеліна.

Українська співачка Джамала, яка місяць тому стала мамою вдруге, вирушила разом з синами та чоловіком у відпустку. Для літнього відпочинку подружжя обрало турецьке місто Мармарис.

Джамала не просто так вирушила в цю курортну країну — тут живе її старша сестра Евеліна, яку виконавиця намагається відвідувати щороку.

Сестра переможниці головного музичного конкурсу Європи “Євробачення 2016” кілька років тому вийшла заміж за громадянина Туреччини і переїхала жити на батьківщину до чоловіка. Своїй сестрі Джамалі Евеліна подарувала двох племінниць. Цікаво, що сама Джа народила двох синів — Еміра і Селіма-Гірая.

Евеліна вперше побачила молодшого племінника, малюкові скоро виповниться два місяці. Українська співачка встигла зафіксувати зворушливий момент — її старша сестра няньчила свого новонародженого племінника.

Фото с Instagram Джамалы
Фото з Instagram Джамали

“Сьогодні супер сімейний день. Моя улюблена сестра з племінником”, — підписала свій знімок Джамала. Варто відзначити, що сестри дуже схожі між собою зовні.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.