Як виглядала Маша Распутіна до пластики: друг співачки Дмитро Гордон спантеличив рідкісним кадром

Дмитро Гордон поділився фотографією, на якій він зображений з Машею Распутіною. У кадрі співачка позує, вихваляючись своєю природною красою.

Маша Распутіна зараз є більш відомою як світська левиця, ніж як співачка. Однак на межі 80-х і 90-х років вона була однією з найяскравіших красунь радянської та російської естради.

Зовнішність Маші Распутіної забезпечувала їй стовідсоткову впізнаваність — ефектна співачка з дзвінким голосом, довгим кучерявим локонами. Особливою родзинкою були ямочки на щоках Распутіної — невід’ємна риса її образів.

Маша Распутина во время выступления
Маша Распутіна під час виступу

Згодом справжня красуня Распутіна почала змінюватися — свою зовнішність виконавиця перекроїла до найдрібніших деталей. Маша змінила ніс, форму підборіддя, скул, неодноразово робила підтяжку шкіри і збільшувала губи.

Одного разу слухачі артистки відзначили, що від колишньої Распутіної залишилися тільки ямочки на щоках. У множинних операціях можна переконатися і переглянувши старі фотографії. Однією з таких поділився журналіст Дмитро Гордон.

Instagram/@gordondmytro
Instagram / @ gordondmytro

“З Машею Распутіної, Київ, 1990 год”, — підписав знімок Дмитро Гордон.

На фотографії співачка позує поруч з журналістом. Коментатори відзначили, що на них дивиться абсолютно іншу особу артистки, яке вже не зустрінеш на телебаченні:

  • “Цю Машу вже не повернути”;
  • “Яка вона тут справжня”;
  • “Не впізнати її, а Ви не змінилися”, — написали користувачі мережі.
Маша Распутина до и после пластики
Маша Распутіна до і після пластики

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.