Загадочная история любви Олега Винника и Таюне: что удалось раскопать про их отношения

Якось жіночий кумир Олег Винник сказав: "Мені вже більше 40 років. Невже ви думаєте, що я самотній? Але це моє особисте життя і я маю право зберігати його в таємниці ". Ми згодні на все 100%. Але трохи цю таємницю вдалося відкрити.

Олег Винник – кумир сотень тисяч жінок, причому не тільки в Україні, а й Білорусії, Німеччини, люблять його в Канаді і в Австралії. Навіть в Росії у нього є свій фан-клуб, а самого артиста називають феноменом, який можна порівняти зі Стасом Михайловим.

Олег Винник
Олег Винник

Так неодружений або одружений?

Загадкова особисте життя співака розбурхує його прихильниць вже багато років. Одружений або неодружений? Обручки Олег не носив ніколи. Ким йому доводиться Таюне – просто колегою по роботі або тієї самої таємничої коханої, якій він присвячує свої пісні. Хто народив Олегу сина Юліана? Нам вдалося розкопати дуже цікаві подробиці.

Як відомо, 47-річний артист народився в селі Вербівка Черкаської області. За закінченню школи вступив в Канівське училище культури, там навчався за спеціальністю «керівник самодіяльного народного хору». В гуртожитку він і познайомився з білявою красунею Таїсією Сватко. Любов була бурхлива і вже через кілька місяців пара зіграла пишне весілля. Як виявилося, Тая була теж родом з Черкащини, їх села розташовані через одне. Вони навіть разом рік навчалися в одній школі – в селі Червоний Кут, але знайомі не були. Весілля відгуляли на два села, а потім повернулися на навчання.

Олег Винник в постановці спектаклю
Олег Винник в постановці спектаклю

Так як молодята були ще дуже юними – Таї тільки виповнилося 18 років, Олег був на рік старший, вони вирішили свій шлюб не афішувати.

Таким Олег Винник був в 19 років
Таким Олег Винник був в 19 років

В училищі ніхто не знав, що вони чоловік і дружина. Жили в гуртожитку окремо. Так з тих пір і повелося.

Олег і Таїсія на початку кар'єри
Олег і Таїсія

А коли Винник почав свою співочу кар’єру, факт наявності дружини він засекретив, щоб залучити побільше прихильниць.

В рамках обміну молодими фахівцями Олег потрапляє до Німеччини, в Люнебургский театр. Там він взяв псевдонім OLEGG і досяг великого успіху.

Олег Винник в спектаклі
Олег Винник в спектаклі

Коли актор перебрався на роботу в Штутгарт, до нього приїхала дружина з сином Юліаном. Хлопчику на той час було близько року. Значить, зараз синові Винника близько 15-16 років, він живе і вчиться в Німеччині, батьки періодично навідуються до нього.

Перше фото сина Олега Винника
Перше фото сина Олега Винника

Після повернення в 2011 році в Україну хлопчик деякий час жив тут, а потім його відправили вчитися в закриту школу в Німеччину.

Цим фото сама Таюне поділилася в одному відео
Цим фото сама Таюне поділилася в одному відео

А тепер порівняйте з дитячим фото самого Олега:

Олег Винник в дитинстві
Олег Винник в дитинстві

Винник дуже не любить питання про особисте життя, на журналістів, які поїхали в його рідне село розпитувати про весілля, навіть подав до суду, прокоментував це так:

Багато хто хоче знати про моє особисте життя. А навіщо? Ну ладно, дізналися, що у мене, наприклад, 12 дітей і шість дружин. Подумаєш! У всіх є дружини, діти, батьки. Так у кожного є труси. Гаразд, добре, все побачили і сім’ю, і нижню білизну. А далі що?

Ось вона, улюблена Винника
Ось вона, кохана Винника

А коли в 2019 році спритні журналісти таки розкопали, що Винник і Таюне (такий сценічний псевдонім у Таїсії) живуть разом, він не коментував вже нічого. Але на публіці став робити приємні знаки уваги до своїй бек-вокалістки – обіймає її, підтримує за талію, і просто ніжно цілує.

А ця жінка того варто, нехай нас (і його) вже вибачать усі решта леді.

Таюне
Таюне
Таюне на репетиции
Таюне на репетиції

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.