Успенська і Доліна до пластики, обличчя крупним планом: Роман Родін показав старі фото

Режисер і фотограф Роман Родін часто в своєму мікроблозі публікує архівні фото знаменитих артистів.

Нещодавно Родін здивував Мережу новими публікаціями, в яких показав, як Любов Успенська і Лариса Долина виглядали більше 20 років тому.

На першому фото Лариса Долина з неймовірною зачіскою позує разом з Левом Новіковим – відомим в 90-х стилістом. «Впізнали? Звичайно, Лариса Доліна і Лев Новіков! Ця унікальна фотографія початку 90-х, на ній молода співачка знята зі стилістом, дуже популярним на початку 90-х років. », – підписав фото Родін. Підписники відзначили, що Доліна – дуже красива жінка і зараз виглядає не гірше, ніж 20 років тому.

Фанати не впізнали Успенську

Родін поділився ще однією фотографією відомої співачки. Цього разу на знімку була Любов Успенська, якій на момент фотосесії було 42 роки. «Одне з перших моїх фото Любові в Кремлі. Здається, 1996 рік. », – підписав знімок фотограф.

На фото Успенська позує з квітами після концерту. Шанувальники артистки бурхливо відреагували на знімок. Багато відзначили, що пластика дуже змінила співачку, і зараз вона зовсім не схожа на ту Любов, яка була раніше. Дійсно, тоді Любов Успенська виглядала інакше. У неї були більш акуратні губи, не такі виразні вилиці і погляд був зовсім іншим.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.