Підступна розлучниця: Мирослава Карпович з “Татусевих дочок ” показала, чим вона краща від Агати

Маша Васнецова з серіалу "Татусеві дочки " вже не перший тиждень в центрі скандалу - вона нібито вкрала Павла Прилучного з сім'ї, залишивши дітей самих.

Однак сама дівчина на подібні звинувачення не реагує, і ніяк не коментує своє особисте життя. Кілька тижнів тому вона зробила пост про те, що абсолютно не відчуває себе обмеженою через хвилю хейтерів – навпаки, рада, що до неї прийшла аудиторія.

Мирослава Карпович вирішила закрити профіль в Інстаграм. Причини не називає

Інстаграм Мирослави Карпович
Інстаграм Мирослави Карпові

Дівчина виклала знімки з тематичної фотосесії – вона там в образі ангела з білими крилами. Однак через кілька годин актриса обмежила можливість перегляду фотографій і коментарів. Тепер її публікації можуть бачити тільки ті, хто підписався на дівчину.

З чим пов’язана така надмірна скритність – поки незрозуміло. Але можна припустити, що на такі радикальні заходи Мирослава Карпович пішла через хвилю хейтерів, яка звинувачує “Машу Васнєцову ” в розлученні Павла і Агати.

Відзначимо, Павла Прилучного під час карантину засікли в центрі Москви з Мирославою Карпович. Однак потім з’явилася інформація, що “мажор ” запалює на стороні ще з однією актрисою – Юлією Франц. Армія шанувальників Агати Муценіеце впевнена – каменем спотикання все ж стала Мирослава, в чому продовжують її активно звинувачувати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.