Настя Каменських поділилася фотографією свого новонародженого малюка: дружина Потапа щаслива як ніколи

Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася фотографією новонародженого малюка. Зараз зірка проводить дуже багато часу з крихітками, які з'явилися в їх з Потапом сім'ї трохи більше тижня тому.

Олексій Потапенко зізнався, що хвилювався за дружину, адже в такий відповідальний момент вона могла залишитися одна, але все пройшло якнайкраще. Найголовніше — дітки були бажаними і дуже довгоочікуваними.

Настя и Потап с любимой собакой Мими
Настя і Потап з улюбленою собакою Мімі

Улюблена собака Насті на прізвисько Мімі нарешті народила щенят. У той же день щаслива господиня поділилася зі своїми підписниками в Instagram неймовірно милим домашнім відео, де показала кілька міні-копій вихованки.

На цей раз Каменських опублікувала чарівні сімейні фото з уже злегка підросли малюками.

Звичайно ж, в коментарях знаменитість обсипали компліментами, поздоровленнями і питаннями:

  • «Як же це прекрасно»;
  • «Гарна усмішка»;
  • «Діток ще не плануєте?»;
  • «Це нестерпно солодко!»;
  • «А можна нам Мімішкіного цуценя?».

До речі, зіркове подружжя поки не розповіли, чи збираються вони собі залишати щенят.

Також співачка зізналася, що найтепліші асоціації у неї саме з домом — їх з Потапом затишним куточком, де особлива атмосфера, яку вони створили разом:

«Вдома завжди так класно! Тут найприємніші пробудження, смачні сніданки та найрідніші люди. Як приємно кожного разу повертатися в цей свій маленький світ», — сказала Настя.

Настя с Мими в своей уютной спальне
Настя з Мімі у своїй затишній спальні

А з появою в родині крихіток атмосфера стала ще милішою і ніжнішою. Втім, зірку можна зрозуміти, адже як тут встоїш перед цими милими мордочками?

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.