Помолоділа Наталя Могилевська без сорому ефектно посвітила принадами перед чоловіком в клітці

Помолоділа співачка Наталія Могилевська без сорому посвітила принадами прямо перед замкненим у клітці чоловіком. Своєю витівкою зірка викликала справжній фурор, адже це для неї не типово.

Партнерка по танцях Влада Ями, подруга Кузьми Скрябіна, співачка, актриса, музичний продюсер і телеведуча, народна артистка України — це все про Могилевську. Чого вона тільки не встигла зробити за свою кар’єру, яка триває і донині.

Варто сказати, що в свої 45 героїня статті виглядає неймовірно, а ще 3 роки тому заради участі в новому сезоні «Танців з зірками» вона скинула цілих 25 кілограм. З тих самих пір зірка тримає себе в формі і регулярно викликає захоплення шанувальників.

Могилевская на сцене
Могилевська на сцені

Цікаво, що головний принцип схуднення Наталії — не бути голодною:

«Схуднути, постійно недоїдаючи, неможливо. Потрібно забути поняття дієта, забути насильство над собою. Тільки здоровий і комфортний спосіб життя і харчування».

Свою шикарну фігуру Могилевська продемонструвала на новій добірці фото в Instagram. На опублікованих знімках вона позує в білому міні, ефектно демонструючи пишні форми, а разом з нею в клітці танцює чоловік в одних шортах.

Фанати не стримували емоцій в коментарях:

  • «З кожним роком все красивіше і красивіше»;
  • «Захоплююся! Дуже йде блонд»;
  • «Наталя відноситься до того типу жінок, які з віком стають тільки гарніше»;
  • «Виглядаєте бездоганно»;
  • «Ви дуже змінилися в кращу сторону!».
Наталья Могилевская в новом имидже
Наталя Могилевська в новому іміджі

Втім, важко не погодитися з усім сказаним, адже співачка і правда гарнішає з кожним днем. Більш того, Могилевська ніколи не вдавалася до пластики і не радить робити цього іншим дамам. Вона вважає, що критерій краси всього один — жінка повинна бути щаслива.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.