На межі анорексії: телеведуча Олена-Христина Лебідь налякала шанувальників виснаженим виглядом

Ведуча програми «Аферисти в сітях» Олена-Христина Лебідь, кохана колишнього віце-прем'єра Павла Розенка, збентежила шанувальників сильною худобою.

Олена-Христина Лебідь, як і більшість українських знаменитостей, в цьому році вирішила відпочивати в рідних краях. Разом з коханим популярна телеведуча відправилася на Азовське море. На своїй сторінці в Інстаграм Олена-Христина активно ділиться з шанувальниками фотографіями з відпочинку. Так, недавно Лебідь поділилася пляжним знімком.

На фото вона позує на березі моря в оригінальному кольоровому купальнику. Під фотографією ведуча повідомила, що їх з улюбленим відпустку вже закінчився. «Спасибі, Азовське морько, сумувати не будемо», – написала Лебідь.

Олена-Христина Лебідь налякала екстремальної худорбою

Шанувальники ведучої відзначили, що вона дуже добре виглядає і в неї гарна фігура. Однак більшості фоловерів стурбував зовнішній вигляд Христини – аж надто вона худа. «Зараз почнуться жарти про анорексію», «Христина, ви класна, але сильно худа», – прокоментували підписники.

Цікаво, що Олена-Христина Лебедь завжди відрізнялася худорбою, але ніколи цього не соромилася. Відомо, що довгий час дівчина не їла м’ясо, а останнім часом зовсім відмовилася від всіх продуктів тваринного походження і стала веганкой. Сама Лебідь стверджує, що тонка талія – її особливість і дівчина ніколи спеціально не сиділа на дієтах.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.