“Жінці – восьмий десяток “: безбашенная Пугачова вразила оновленим стилем і зачіскою

Нещодавно в Інстаграм у дочки Алли Пугачової Лізи з'явилося фото мами, яке викликало хвилю ажіотажу.

Шанувальники в подиві – невже можна так класно виглядати, коли тобі вже за 70? Як показує практика Примадонни – і можна, і потрібно. Алла Борисівна з’явилася на кадрі в вільних штанах і футболці, а білі кросівки ще сильніше омолодили співачку. Деякі коментатори помітили, що вона копіює стиль своєї дочки Єлизавети Галкіної.

Образ Примадонни виглядає вельми молодіжно: по ній і не скажеш, що їй пішов восьмий десяток

 

Думки фоловерів розділилися. “Стиль відчайдушної хуліганки якраз для Алли “, “З котушок з’їхала “, “Шікардос! “, “Не дуже, наряд як у п’ятикласниці. Жах “, “Зрозуміло, що раніше з її комплекцією не могла собі дозволити щось з ряду геть “, ” Але зараз жінці йде 8й десяток. Ніхто не говорить що потрібно одягатися як стародавня стара. Але має бути почуття міри, смак і елегантність “, ” Господи, скільки людей , стільки й думок. Заздріть мовчки. Всім би бабусям так виглядати “, – писали коментатори.

Відзначимо, Алла Борисівна Пугачова в свої 71 любить дивувати несподіваними нарядами. Вона вже давно відмовилася від мішкуватих комбінезонів, і перейшла на обтягуючі лосини або міні-спідниці. А її худі ноги ще раз доводять – молодіжний стиль Аллі личить.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.