Через рік після заміжжя Аліна Гросу вбралася у весільну сукню: знову заміж?

Співачка і актриса Аліна Гросу опублікувала фото в своєму Інстаграмі, здивувавши шанувальників образом у весільній сукні.

Українська співачка Аліна Гросу активно веде свою сторінку в Інстаграм і часто публікує яскраві кадри зі свого особистого життя. Цього разу красуня опублікувала фото, де вона постала чи то в образі нареченої, чи то в образі Офелії з трагедії Шекспіра «Гамлет». На фото Гросу була одягнена в довге білосніжне плаття з оголеними плечима. Її волосся було завите у великі локони, а макіяж був мінімальним. Аліна сперлася на стіл і прогнула спину, підкресливши достоїнства своєї фігури. «А у вас є в голові штамп, якщо плаття біле – значить весільне», – підписала фото артистка.

Аліна Гросу захоплює шанувальників природною красою

Фанати співачки бурхливо почали обговорювати образ Гросу і засипали її компліментами в коментарях. «Красуня», «чудова», «В цьому образі ти шикарна», – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Аліна Гросу влітку минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова. Пара зіграла шикарне весілля в Італії на старовинній віллі в Вероні. У день торжества наречена змінила 4 наряду. Вартість розкішного весілля склала 100 000 євро.

 

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.