Світлана Лобода в мокрому купальнику похвалилася вигинами і блиснула зайвим: дуже жарко

Відома українська співачка Світлана Лобода в мокрому купальнику викликала справжній ажіотаж своїм новим фото. Відвертість їй тільки на руку.

Зірка регулярно ділиться моментами з життя у себе в Instagram, де радує підписників досить сміливими ракурсами. Варто сказати, що героїня статті може похвалитися не тільки сильним вокалом, але і досить ефектною зовнішністю, яку вона регулярно демонструє.

Светлана Лобода на сцене
Світлана Лобода на сцені

На цей раз Світлана похвалилася ідеальною фігурою в чорному купальнику. Виконавиця позує в басейні, лежачи на надувному єдинорозі. Неозброєним поглядом видно її пишний бюст і соковиті стегна.

Звичайно, шанувальники просто не могли залишитися осторонь і тут же обсипали знаменитість безліччю компліментів:

  • «Ідеальна»;
  • «У вас літо ніколи не закінчується. Фото сонячне, а ви прекрасні!»;
  • «Які вигини…»;
  • «Тіло шикарне»;
  • «Час працює на вас»;
  • «Прекрасна жінка!».

Це лише мала частина приємних слів на адресу співачки, з якими важко сперечатися.

Пандемія пішла Лободі на користь, адже цього літа вона нарешті обрала відпочинок замість роботи. Вперше за довгий час артистка присвятила себе сім’ї — спочатку вона відпочила з дочками на грецькому курорті Міконос. У Світлани підростає 9-річна Евангелина і 2-річна Тільда.

Светлана Лобода с дочками Тильдой и Евангелиной
Світлана Лобода з дочками Тільдлю і Євангеліною

Потім зірка вирушила до Туреччини, де влаштувала для сестри феєричний день народження, а тепер вона відпочиває у Франції. При всьому при цьому виконавиця завжди і в будь-якому місці знаходить час для спорту, завдяки чому ми й можемо спостерігати результати її ретельної роботи над фігурою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.