Горбунов зачарував фото Осадчої на пляжі, красуню сплутали з Поляковою

Горбунов вирішив попрощатися з літом 2020 року яскравою теплою фотографією зі своєї довгоногої дружиною Катериною Осадчою.

На березі моря провідна Світського життя розляглася так відкрито, що шанувальники сплутали її з супер блондинкою і інший довгоногої бестією Олею Поляковою. Юрій Горбунов зазначив, що йому це літо дуже сподобалося, якби не один нюанс – коронавірус і карантин. Горбунов і його щаслива дружина сподіваються, що залишок року можна буде провести щасливо і запам’ятовується. До того ж, це літо виявилося знаковим для пари телеведучих ще з кількох причин – Юрій Горбунов відзначив свій п’ятдесятирічний ювілей, і дружина Катя Осадча відсвяткувала п’ятнадцятирічний ювілей програми “Світське життя “.

На фото парочка ніжилася під жарким сонечком і насолоджувалася прозорою морською водою на канікулах в Туреччині, де відпочивали з їх маленьким сином Іваном ще в кінці липня. При цьому Катя продемонструвала струнку фігуру в міні купальному костюмі блакитного кольору з квітковим принтом.

 

spot_img

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.