Сергій Лазарєв схуд на 12 кілограмів і показав, як виглядає в новій вазі: «Скелет, обтягнутий шкірою»

Відомий співак Сергій Лазарєв скинув 12 кг за 4 місяці і похвалився результатом в Мережі.

Сергій Лазарєв у своєму Інстаграмі опублікував фото, на якому він позує біля дзеркала з голим торсом. Тепер співак може похвалитися ідеальним рельєфом тіла, адже він скинув 12 кг. Лазарєв поділився, що такого результату він домігся за 4 місяці. За словами Сергія, він позбувся зайвого жиру на животі і щоках, але з ними пішла і м’язова маса. Тепер співак збирається накачати м’язи і вже записався в тренажерний зал.

У новій вазі Лазарєв подобається не всім

Думка фоловерів про зовнішній вигляд Лазарева розділилося. Частина підписників засипала компліментами Сергія. «Ось це мотивація! Ви просто шикарні »,« Красунчик »,« Жарковато стало », – написали в коментарях прихильники. Однак більшість користувачів в Мережі відзначили, що Лазарєв раніше виглядав краще. «Господи! Скелет, обтягнутий шкірою »,« Не дуже. Вид хворої худорлявості. »,« Жах. !!! Занадто худий. »,« Жахливо, я не можу тебе впізнати »,« Раніше було краще », – прокоментували фоловери.

Не так давно Сергій Лазарєв в одному з інтерв’ю розповів, у чому секрет його схуднення. Артист зізнався, що став набирати вагу під час карантину, який був введений через пандемію коронавіруса. Тоді він і вирішив зайнятися власною вагою. За словами Лазарєва, він скорегував своє харчування, а з тренувань залишив тільки біг.

 

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.