Рената Літвінова без сорому снідає на людях в платті, яке ось-ось з неї впаде: нескромне жінка без комплексів

Актриса, кінорежисер, сценарист і телеведуча Рената Літвінова без сорому снідає прямо в кафе в платті, яке ледь на ній тримається. Подруга Земфіри в черговий раз довела, що у неї абсолютно немає комплексів.

У свої 53 героїня статті продовжує блищати на сцені і дивувати публіку найсміливішими і яскравими образами. Зірка заслуговує на звання ікони стилю, про що говорять її елегантні наряди для виходу в світ.

Варто сказати, що до витонченого смаку артистки все вже давно звикли, але днями Рената вбила шанувальників наповал, показавши, в якому вигляді вона виходить на звичайний сніданок.

Элегантная Литвинова
Елегантна Літвінова

Літвінова поділилася в Instagram воістину гарячим фото. Знаменитість п’є каву в легкознімаємому жилеті, яким замінила плаття, причому нижньої білизни під ним немає. Доповненням образу стали браслет, ланцюг і напівпрозорий ободок для волосся. Макіяж актриса теж зробила досить-таки зухвалий.

Рената Литвинова завтракает
Рената Літвінова снідає

Підписала публікацію Рената так: «Спогади про московські сніданки — неодмінно з кимось коханим».

Звичайно, підписники тут же почали ділитися в коментарях емоціями від побаченого:

  • «А очі, які очі…»;
  • «Ви прекрасні»;
  • «Вами можна милуватися нескінченно»;
  • «Плаття не скромне, але вам дуже йде!»;
  • «Рената, ви нескінченно красиві!».
Рената Литвинова
Рената Літвінова

Втім, з усім сказаним важко сперечатися, тим більше якщо взяти до уваги вік — такій фігурі можуть позаздрити навіть молоденькі дівчата. Але не можна не відзначити, що Літвінова ретельно стежить за собою, саме тому ми маємо можливість спостерігати за такою чарівною Ренатою.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.