Пішла баба в повний відрив: зірка Кварталу-95 Катерина Нікітіна таке витворяла на пілоні, що у шанувальників щелепа відвисла (ВІДЕО)

Розумниця, красуня, блондинка Катерина Нікітіна з жіночої частини Кварталу-95 похвалилася своїм хобі. Це танці на жердині.

У народі побутує думка, що якщо дівчина гарна, та ще блондинка, то точно дурна. І мало хто знає, що Катя Нікітіна має вищу освіту за спеціальністю “інженер комп’ютерних систем “, вона з 17 років сама заробляє викладанням танців і гімнастики.

Катерина Нікітіна
Катерина Нікітіна

Дівчина з простої сім’ї, її тато – звичайний зварник, мама – викладач в університеті. Дівчина з раннього дитинства займалася танцями і гімнастикою, досягла відмінних результатів. Вона добре малює і мріє зайнятися моделюванням одягу.

Катя Нікітіна дуже красива
Катя Нікітіна дуже красива

А поки завдання №1 для Каті – закріпитися в Жіночому кварталі, куди потрапила після суворого відбору та величезного конкурсу.

Олена Кравець і Катя Нікітіна на репетиції
Олена Кравець і Катя Нікітіна на репетиції

Днями Катя похвалилася своїми успіхами на пілоні:

Хотіла щось розумне написати, про горе і тд. Про те, що я раніше дуже соромилася подібне виставляти … переживала що будуть говорити про мене «стриптизерка» і тд ..
Але …
Слава Богу я виросла з цих думок!
Ось правда виросла!
+ Це моє хобі!
Я кайфую від цих занять !!!

Шанувальникам танець дуже сподобався, вони засипали дівчину компліментами.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.