Дочок-близнючок Камалії не пустили до школи через коронавируса – вирішили перестрахуватися

1 вересня вбрані дітлахи в букетами пішли в школу. А дочки Камалії, які вчаться у другому класі, залишилися вдома. В чому причина?

Камалія у своєму Інстаграмі виставила минулорічне фото, коли близнята Мірабелла і Арабелла пішли в перший клас філії англійської школи в Києві.

Фото 2019 року
Фото 2019 року

У підписі під фото Камалія пояснила, чому в цьому році дівчатка на пішли не лінійку. Справа в тому, що сім’я буквально днями повернулася з відпочинку на яхті. Вони на морі були майже місяць і дівчаткам потрібен час на акліматизацію. Щоб виключити застуди, турботлива мама вирішила залишити їх на кілька тижнів вдома.

Камалія з дочками
Камалія з дочками

Друга причина – зростання захворюваності в Києві на коронавірус. Батьки Мірабелла і Арабелли вирішили перестрахуватися і подивитися, який ситуація буде з часом.

Камалія написала так:

Можливо хтось скаже, що я занадто педантична і переборщую, але мої діти – найцінніше, що у мене є, краще поберегтися. Дорогі батьки, здоров’я всім нам! ✏️📖🔔

Звичайно, справа батьків турбуватися про своїх дітей. Тим більше, коли є можливість вчитися і вдома.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.