Світлана Лобода похвалилася своїми “апетитними булочками” в платті-сітці. Тілль Ліндеманн оцінить

Популярна українська співачка Світлана Лобода похвалилася своїми соковитими формами, надівши плаття-сітку. Дивлячись на неї таку, немає сумнівів, що обранець зірки Тілль Ліндеманн оцінить цей образ.

Не можна не відзначити, що героїня статті відома публіці не тільки за рахунок вокалу, але й досить ефектної зовнішності. Над фігурою виконавиця старанно трудиться, щодня займаючись спортом, тому зовсім не дивно, що вона любить продемонструвати всю себе.

Светлана Лобода
Світлана Лобода

Світлана в черговий раз викликала шквал емоцій у користувачів мережі. Причиною цього стала її нова фотографія, якою вона поділилася в Instagram. На знімку знаменитість з’явилася в чорному боді і платті-сітці в підлогу. Чудовим доповненням образу стали сандалі і міні-сумка в колір до вбрання.

В такому відвертому вигляді Лобода попрощалася з літом, про що і написала в пості.

У коментарях співачку тут же обсипали безліччю компліментів, з якими важко сперечатися:

  • «Прямо русалочка! Щаслива і красива!»;
  • «Я не пам’ятаю таких перетворень на нашій естраді. Так тримати!»;
  • «Світлана прекрасна, як і завжди»;
  • «Яка гаряча!»;
  • «Неймовірна».

Крім шанувальників, приємними словами героїню статті обдарувала і Лоліта. «Найкрасивіша», написала Мілявська.

Варто сказати, що в цьому році Світлана намагається проводити більше часу з сім’єю і карантин їй в цьому дуже допоміг. Цілий місяць вона разом з дочками Євангеліною і Тільдою відпочивали в Греції. До речі, батьком молодшої спадкоємиці знаменитості усі вважають соліста Rammstein Тілля Ліндеманна.

Тилль Линдеманн и Светлана Лобода
Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода

Після цього Лобода перебралася до Туреччини, де відзначала день народження її рідна сестра Ксенія. А в кінці серпня артистка опинилася на французькому узбережжі, там же вона і проводила останній день літа.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.