Маленький зріст славі і щастю не перешкода: знамениті чоловіки, у яких дружини набагато вище

Не всі зірки екрану і естради мають атлетичну статуру і високим зростом. Сьогодні завдяки пластичним хірургам можна змінити зовнішність до невпізнання, а ось із зростом це не проходить. Однак, маленький зріст не перешкода слави, адже стільки невисоких артистів здобули собі всенародну славу і любов.

А ще, незважаючи на низький зріст, їх полюбили високі красуні і виглядають разом вони дуже органічно.

Олександр Цекало

Привабливий телеведучий і продюсер Олександр пізнаваний саме завдяки своєму невеликому зросту. Їх виступи з Лолітою в кабаре-дует «Академія» користувалися величезною популярністю. У житті він не обділений жіночою увагою навіть з боку високих красунь. Його теперішня дружина Дарина вище на 15 см.

Олександр Цекало та Дарина Ервін
Олександр Цекало та Дарина Ервін

Тимур Родрігес

Відомий шоумен з легкістю жартує з приводу свого невеликого 165 см росту. Іскрометний гумор і чарівність здобули йому любов глядачів.

Тимур Родрігес і Анна Керімова
Тимур Родрігес і Анна Керімова

Євген Стичкін

Улюблений кіноактор блискучий в ролях героїв-коханців, не залишає шансів на конкуренцію своїм високим побратимам. Його зріст 162 см абсолютно не заважає йому чарувати дівчат.

Євген Стичкін та Ольга Сутулова
Євген Стичкін та Ольга Сутулова

Михайло Галустян

Харизма і експресивність невисокого Михайла Галустяна (1,62 м) спокусила шанувальників ігор КВН, де він починав свою переможну ходу на вершину слави. Кар’єра у нього склалася завдяки бажанню добитися успіху не за зовнішні дані, а за талант і працездатність.

Михайло Галустян з дружиною і дочками
Михайло Галустян з дружиною і дочками

Микола Расторгуєв

Душевна спів і природна чарівність соліста групи «Любе» зробило його неймовірно популярним. Армія прихильниць не звертає уваги на його невисокий зріст, адже на сцені він виглядає, як «справжній полковник».

Микола Расторгуєв з дружиною і сином
Микола Расторгуєв з дружиною і сином

Андрій Губін

Популярний співак 90-х прискіпливо ставився до вибору прихильниць, незважаючи на свій невисокий зріст 166 см. Талант дозволяв йому чарувати найефектніших високих дівчат.

Андрій Губін з першою дружиною Лізою
Андрій Губін з першою дружиною Лізою

Олег Газманов

Легко жартує з приводу свого невисокого зросту співак і композитор Олег Газманов: «Я з комфортом влаштовуюся в салоні літака, що не можуть зробити високі люди!»

Олег Газманов з другою дружиною Мариною
Олег Газманов з другою дружиною Мариною

Дмитро Хрустальов

Незвичайно везе на любовному поприщі стильному шоумену Дмитру Хрустальову, який зачарував високу красуню Катерину Варнаву.

Дмитро Хрустальов і Катерина Варнава
Дмитро Хрустальов і Катерина Варнава

Андрій Гандулян

Актор запевняє, що саме невисокий зріст став причиною його успіху на пробах в молодіжних ситкомах.

Андрій Гандулян з дружиною
Андрій Гандулян з дружиною

Валентин Юдашкін

Відомий російський кутюр’є, який працює в парі з Кіркоровим (зріст 199 см), відомий всій країні своїм незвичайним талантом, але ж його висота всього 167 см.

Валентин Юдашкін з дружиною Мариною
Валентин Юдашкін з дружиною Мариною

Володимир Зеленський

Чинний президент України має зріст 170 см. Однак, це не завадило йому перемогти в президентських перегонах. До політичної діяльності він завоював популярність як комедійний актор. А ще у нього висока дружина-красуня.

Володимир Зеленський з дружиною Оленою
Володимир Зеленський з дружиною Оленою

Юрій Горбунов

Популярний ведучий і актор Юрій Горбунов, зростанням 168 см, живе в щасливому шлюбі з моделлю Катериною Осадчою, що має зріст 180 см.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Цілеспрямованість і талант людини сприяють тому, що він обов’язково доб’ється бажаного успіху, незважаючи на зовнішні недоліки або невисокий зріст.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.