Салони краси, одяг і квартирне питання: яким бізнесом займаються зірки

Талановита людина - талановита в усьому. І якщо хтось прославився завдяки голосу або акторській майстерності, то не факт, що він не досягне успіху в іншій справі. Тим паче, що популярне ім'я може «зіграти на руку». Ми підготували добірку, яким бізнесом займаються зірки.

Сімейний підряд Сергія Жукова та Регіни Бурд відкрили мережу кафе-кондитерських «Любов і солодощі». Таких закладів вже дев’ять. В меню навіть є ласощі від іншої зірки Анни Седокової! І треба сказати, що на кондитерському бізнесі Сергій таки заробив більше, ніж за час естрадної кар’єри. Завдяки своїй справі, Регіна та Сергій потрапили в список Forbes.

 "" Сергій Жуков і Регіна Бурд

Актриса Анна Хилькевич відкрила nail-студію «Культура манікюру». Ціна на покриття гель-лаком тут – 1800 р., а педикюр коштує від 3100 р. Також Ганна активно просуває свій бізнес за рахунок Instagram-аккаунта. На сторінці щодня з’являються нові фото дизайну красиві знімки власниці.

 "" Анна Хилькевич володіє нігтьової студією

Ольга Бузова майстер на всі руки. Вона і співає, і шиє, і навіть готує. Дівчина відкрила ресторан BuzFood. Меню тут, до речі, тематичне: можна спробувати «Бузцезарь» і буррату «Мало половин». Одним ресторанним бізнесом Ольга не обмежилася. У неї є власна лінія одягу під назвою Olga Buzova Design. Також вона відкрила три магазини біжутерії Bijoux Room.

 "" Ольга Бузова

Репер Тіматі теж на одній справі не зупинився. По-перше, він володіє мережею бургерної «Black Star Burge». До речі, в день відкриття черга простягалася на весь Новий Арбат. Також в розпорядженні виконавця – три барбершопи, тату-салони, бренд одягу «Black Star Wear», автомийка «Black Star Car Wash», картинг «Black Star Karting». Він також володіє компанією з випуску та поширенню музичного контенту «Make It Music» і агентством маркетингових комунікацій по роботі з артистами і спортсменами «Global Star Russia».

 "" Тіматі

Іван Ургант – один із співвласників агентства елітної нерухомості W1Evans. Незважаючи на приставку «елітна», вони займаються не тільки дорогими будинками, але і звичайними квартирами. З напарником по сцені Олександром Цекало Іван відкрив ресторан «The Сад», який спеціалізується на європейській, китайській та індійській кухні. «Родзинка» криється в тому, що всі страви адаптовані під харчові вподобання жителів столиці.

 "" Іван Ургант паралельно займається елітною нерухомістю

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хот-доги і чіпси: улюблена шкідлива їжа зіркових красунь.

Нагадаємо, що таксист з Казахстану заспівав із зіркою серіалу «Школа». Від їх виконання плакали навіть чоловіки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".