(Відео) Жан-Клод Ван Дамм танцює: в молодості і зараз. Шоу “Танці з зірками” – відпочивають!

Цей танець Ван Дама цікаво подивитись, до того ж актор ще молодий і привабливий. Хоча і сьогодні Ван Дам в прекрасній фізичній формі.

Всім відомий прекрасний актор Жан Клод Ван Дамм, завоював популярність у глядачів своїм бійцівським майстрових. У всіх фільмах він виходить переможцем добра зі злом. Однак не тільки його фізичну досконалість дало йому популярність. Виявляється Ван Дамм прекрасно танцює. Пластика тіла і руху у нього досконалі. Навряд чи хтось з нашого шоу “Танці з зірками” зможе це повторити.

Але все одно цей танець Ван Дамма цікаво подивитися, до того ж актор ще молодий і привабливий. Хоча і сьогодні Ван Дам в прекрасній фізичній формі.

Відео: Ван Дамм танцює – в молодості

Також ви можете оцінити як сьогодні у свої 60 років може танцювати талановитий актор

Відео: Ван Дамм – танцює на парковці

Порівняли танці Ван Дамма в молодості та зараз?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.