У Дана Балана новий “кенгуруша” – кого тепер замість Тіни Кароль щипає за щічку молдавський мачо

Дан Балан і Тіна Кароль щосили крутили амури під час суддівства на "Голосі країни ". Їм майже повірили. А кого ж насправді любить співак?

Під час 9-го сезону пісенного шоу вся Україна схвильовано стежила, як співак зі світовим ім’ям зворушливо упадає за нашою зіркою Тіною Кароль, а вона кокетливо приймає його знаки уваги.

Дан і Тіна
Дан і Тіна

А за лаштунками відбувалося зовсім інше. Вони між собою спілкувалися мінімум – Тіна Кароль дуже розкішна жінка як для такого ловеласа, який не пропускає жодної спідниці в балеті і бек-вокалі. Детально, з ким і коли зустрічався Дан, ви можете прочитати в цій статті .

Поки ми спостерігали показні залицяння, Дан щосили крутив шури-мури з дівчиною з підтанцьовки Світланою Соколовою.

Дан Балан і Світлана Соколова
Дан Балан і Світлана Соколова

Вони часто йшли додому разом. З усієї групи Дан тільки Світлану запросив на свій день народження, який його команда, що приїхала з ним, гучно відсвяткувала прямо на знімальному майданчику.

День народження Дана Балана в Києві
День народження Дана Балана в Києві

Після закінчення сезону Дан поїхав в світове турне, зі Світланою він більше не зустрічався. У 10-му сезоні для піару знову була продовжена інтрига “хімії” між Даном і Тіною, але вже було помітно, що їм обом ця гра набридла.

Тіна і Дан
Тіна і Дан

Поява мами на сцені шоу для всіх дійсно стала сюрпризом, а для Тіни навіть неприємним. Це було видно по її обличчю, коли Людмила Балан стала співати весільну пісню. Жінки одна одній не сподобалися.

Співає мама Дана Балана
Співає мама Дана Балана

Під час зйомок Дан був запрошений виступити на конкурсі краси Харківського університету ім. Каразіна. Переможницею стала 20-річна студентка факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Анастасія Соломаха.

Анастасія Соломаха виграла конкурс краси в Харкові
Анастасія Соломаха виграла конкурс краси в Харкові

Там Дан і познайомився з милою українкою.

Анастасія Соломаха в Києві
Анастасія Соломаха

Зав’язалася бурхлива любов, через деякий час вона виставила в Інстаграм фото з квартири Дана, яку йому знімали на час шоу. Це видно по одному і тому самому інтер’єру.

Анастасія в квартирі Дана
Анастасія в квартирі Дана

У той же час дівчина перестала публікувати нові фото, а потім зробила свої сторінки закритими.

Після закінчення 10-го сезону пара разом відпочивала в Буковелі. А ще вони разом їздили в Бухарест, де у Дана були зйомки нового кліпу.

Анастасія Соломаха
Анастасія Соломаха

Потім вони повернулися до Києва і деякий час були разом. Їм навіть зробили екскурсію до Верховної Ради.

Анастасія Соломаха в Верхойной раді
Анастасія Соломаха у Верховній раді

Потім Дан полетів в США, а Настя повернулася до Харкова. І грянув карантин. Його вони провели окремо.

Але буквально недавно Дан знову з’явився в Україні. Він був запрошеним гостем на весіллі футболіста Олександра Зінченка і моделі Влади Седан. Там же серед гостей була помічена і Настя, з якою Дан поїхав після виступу. Так що роман триває.

Анастасія Соломаха
Анастасія Соломаха

І поки немає ніяких відомостей, чи буде Балан суддею в наступному сезоні.

 

 

 

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?