Як Віка Циганова пішла проти самої Алли Пугачової і що їй за це було

Про ворожих відносинах між Аллою Пугачовою та Вікою Циганова вже більше двадцяти років ходять чутки - громадськість тільки гадає, чому ж так не догодили один одному дві зірки.

Ніяких коментарів від самої Примадонни про ворожнечу не надходило, а ось Циганова спокійно звинувачує колегу в багатьох бідах своєї кар’єри, і чоловік-продюсер Вадим Циганов з нею згоден. Як дві співачки не поділили пісню і до сих пір вони один одного ненавидять – ось питання, на які потрібно шукати відповіді.

Все почалося з прав на хіт «Приходьте в мій будинок». Циганов написав його заради своєї дружини і музи, вона виконувала його довгий час, поки йому не подзвонила Алла Борисівна з пропозицією викупити шедевр – Вадим погодився, але тільки з одною несподіваною умовою. Мовляв, співати її Пугачова може хоч безкоштовно, але у його дружини ніхто не забере права на пісню! Примадонні такий стан речей не сподобалося, і вона відмовилася, а потім дізналася, що піснею зацікавився ще один відомий артист – Михайло Круг.

Пугачова, Коло і Циганова
Пугачова, Коло і Циганова

Круга зовсім не бентежили збережені за Вікою права на пісню, і вони почали співпрацювати, поки Пугачова залишилася осторонь безсилою. Кажуть, вона затаїла образу і не раз заважала Цигановій в кар’єрі, забороняючи «своїм» людям на радіо і ТБ запрошувати співачку, зривала її концерти і гастрольні тури. Мабуть, королева естради більше не хотіла й чути про будь-якому успіху конкурентки …

Так і вийшло, що дві талановиті виконавиці російської естради посварилися між собою, а в програші опинилися шанувальники. Адже як дивно могла б виконувати Пугачова «Приходьте в мій будинок»! А якою успішною могла бути подальша кар’єра Циганової! Про те, чи правда ця історія, істину навряд чи ми вже колись дізнаємося – залишилося тільки вірити, що рано чи пізно вони помиряться.

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.