Наталя Могилевська вийшла в люди з таємним шанувальником: всі зрозуміли – між ними “хімія”

45-річна Наталя Могилевська не заміжня і шанувальники чекають не дочекаються, коли ж вона знайде собі гідну пару, створить сім'ю і народить довгоочікуванону дитину.

Сама співачка вже кілька разів натякала, що тепер її серце зайняте і вона справді мріє про малюка. Але персону свого таємного залицяльника не выдкривала, що хвилювало публіку різними чутками.

І ось, нарешті, Наталя вийшла в світ під ручку з імпозантним чоловіком – і всі ахнули, якого кавалера вона собі відхопила. Ним виявився мільйонер, власник модних бутиків Олег Рижов.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов

На закриття Київської Тижня моди пара прийшла в чудовому настрої, вони багато сміялися, фотографувалися і весь захід трималися за руки. Стало ясно – у них любов.

Наталя так прокоментувала свій наряд:

Ми прийшли підтримати українських дизайнерів і надихнутися. Я одягнена в український бренд своєї подруги, він називається Fukel, майже як коханець, якщо поміняти останню букву L на R. Наряд для мене вибирати не Олег, він любить мене в сукнях.

Що відомо про Олега Рижова

Олег Рижов у свого магазину
Олег Рижов у свого магазину

Він засновник київських бутиків Isaia, Billionaire, власник мережі салонів краси Backstage. Крім цього, Рижов виступає lifestyle-експертом і колумністом українського глянцю L ‘officiel Hommes. Йому 42 роки, він розлучений, є доросла дочка Катя.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.