Пошматувало обличчя: у Алли Пугачової стався напад. Немає і сліду від колишньої краси

У мережі показали раритетний знімок Алли Пугачової в компанії невідомого чоловіка. Там Примадонна виглядає не дуже райдужно.

Не дивно, що цієї фотографії немає у Алли Борисівни в основному Інстаграм-профілі.

З огляду на те, що Пугачова – зірка вищого ешелону, її фото нерідко спливають на фан-сторінках. І, очевидно, що не завжди ці знімки такі вдалі і красиві, як ті, які публікує сама Алла або її прес-служба.

На новому фото, яке з’явилося в мережі, вона одягнена в чорну кофту вільного крою з білим написом. Поруч з нею позує високий чоловік з класичної світлій сорочці. Хто цей чоловік – залишається загадкою.

Шанувальники помітили, що це фото без фільтрів, тому там добре видно, як Алла Борисівна прикриває свої величезні зморшки підтяжкою і контурінгом.

Але що найцікавіше, що сама Алла Пугачова не приховує своїх походів до пластичного хірурга. На свій вік вона досить добре виглядає і до того ж разом з Максимом Галкіним ростить двох чудових дітей – Лізу і Гаррі. В цьому році вони вперше пішли в школу і тому Алла змушена їм приділяти ще більше уваги, турботи і любові.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.