Ольга Сумська вперше показала свого батька: він помер 13 років тому

Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео, де показала фото найріднішої і близької людини - тата.

54-річна знаменитість виставила трепетне відео, присвячене своєму батькові, народному артисту України В’ячеславу Сумському, якому 6 вересня могло б виповнитися 86 років. Так, в ролику про творчого та особистого життя чоловіка на тлі грає культова пісня “Два кольори ” у виконанні самого В’ячеслава.

Нагадаємо, папа іменитої артистки Ольги Сумської покинув цей світ 13 років тому, 12 вересня 2007 року. На момент смерті йому було 73 роки. Хоч уже й пройшло стільки часу, актриса заявляє – біль від втрати не стих і до сих пір. А тато, найрідніша і важливий чоловік її життя, приходить до актриси і у снах. Мамі Ольги Сумської, Ганні Іванівні Опанасенко-Сумською, заслуженій артистці СРСР, 14 жовтня 2020 року виповнюється 86 років.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.