73-річна Софія Ротару похвалилася стрункою фігурою в купальнику: Пугачової до неї далеко

Легендарна радянська і українська співачка Софія Ротару похвалилася стрункою фігурою в чорному купальнику, але ж їй уже 73. Аллі Борисівні Пугачовій до таких форм далеко.

Героїня статті радує шанувальників своєю творчістю більше сорока років. З самого дитинства вона мріяла про велику сцену і їй вдалося підкорити шоу-бізнес. У 21 Софія познайомилася зі своїм майбутнім і єдиним чоловіком — артистом Анатолієм Євдокименко.

Подружжя разом домагалися висот у творчості, проте у 2002-му в шістдесятирічному віці чоловік раптово помер від інсульту. Виконавиця хіта «Червона рута» дуже важко переживала смерть коханої людини. Пережити таке горе їй допоміг син Руслан, він же і став концертним директором зіркової матері.

София Ротару с мужем Анатолием Евдокименко
Софія Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименко

Зараз Софія Михайлівна живе в заміському будинку під Києвом, де із задоволенням займається власним садом і городом. Про відхід зі сцени артистка нічого не говорила, при цьому останнім часом вона все рідше і рідше з’являється на публіці. Не виключено, що вся справа в пандемії — зірка просто не хоче ризикувати здоров’ям.

Софія Ротару на сцені
Софія Ротару на сцені

Нещодавно в мережі з’явилося архівне фото Ротару з часів зйомок фільму «Душа» 1981 року випуску. Там знаменитість виконала головну роль співачки Вікторії Свободіної.

На цьому знімку героїня статті постала в чорному вбранні, що нагадує верх від купальника.

Звичайно, в коментарях прихильники захопилися не тільки красою улюбленої виконавиці, але і її акторським талантом:

  • «Софія Михайлівна приголомшлива актриса!»;
  • «Обожнюю цей фільм».

Пишуть користувачі мережі.

София Ротару
Софія Ротару

Складно повірити, що в цьому році зірка відзначила своє 73-річчя. Дивлячись на її струнку фігуру, ідеальну шкіру та чарівну посмішку, їй ні за що не даси більше 45.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.