Юна дочка Полякової поспішає стати дорослою: Маша не приховує своїх відносин з хлопцем

Українська суперблондинка є матір'ю двох, а її старша спадкоємиця Маша все частіше стає предметом обговорень публіки. На цей раз юна дочка Полякової вирішила підняти завісу і показала свого хлопця.

Героїня статті — вже давно не та маленька дівчинка, яку багато хто пам’ятає по участі в гумористичному телешоу «Розсміши коміка. Діти». Їй вже 15 і вона точно успадкувала від зіркової мами довгі ноги.

Оля и Маша Поляковы
Оля і Маша Полякови

Завдяки соціальним мережам, Маша сама заробляє гроші на кишенькові витрати, а також регулярно ділиться кадрами з модних фотосесій, до яких співачка не має ніякого відношення. Не виключено, що дівчина піде далі і буде розвиватися в якості моделі, а ось по стопах Олі йти поки не планує.

Маша Полякова
Маша Полякова

Дочка Полякової час від часу публікує досить нескромні фото в басейні, на пляжі, причому нерідко разом з мамою. А не так давно Марія вперше показала свого хлопця, хоча його ім’я вона залишила в таємниці.

На спільному знімку пара позує в дзеркалі в повний зріст в осінньому — в джинсах, кросівках і верхньому одязі. Варто відзначити, що закохані в захисних масках, а значить дотримуються заходів безпеки під час карантину в країні.

У підписі до посту героїня статті публічно зізналася бойфренду в почуттях:

«My love» (Моя любов), — написала Маша.

Судячи з тієї кількості коментарів під фотографією, багатотисячна аудиторія спадкоємиці з нетерпінням чекала, коли ж вона оприлюднить свої відносини. Більшість підписників засипали молодих людей компліментами, адже разом вони виглядають дуже мило.

Маша Полякова
Маша Полякова

Вперше про хлопця дочки заговорила сама Оля Полякова в одному з прямих ефірів в Instagram. Тоді ж зірка зізналася, що Марія вже цілувалася, але це єдиний досвід близькості, який у неї був.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.