71-річна Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в сміливому міні: знає, чим привернути Галкіна

Легенда естради Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в чорній сукні вище коліна. Навіть на восьмому десятку співачка знає, чим утримати молодого чоловіка Максима Галкіна.

Героїня нашої сьогоднішньої статті більше 50 років радує шанувальників своєю творчістю. Любов до музики їй привила мама — з самого дитинства артистка грає на фортепіано.

Багато представників шоу-бізнесу вважають Примадонну цілою епохою в індустрії, а її внесок в розвиток вітчизняної естради — неоціненним. Втім, з ними важко сперечатися, адже другої такої, як Алла Борисівна, не існує.

Алла Пугачева в молодости на сцене
Алла Пугачова в молодості на сцені

Нещодавно на одній з фанатських сторінок зірки в мережі з’явилася фотографія, на якій вона разом з дочкою Христиною Орбакайте співають на сцені, де компанію їм склав Галкін.

Максим Галкин, Алла Пугачева и Кристина Орбакайте
Максим Галкін, Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте

Варто сказати, що останнім часом Пугачова помітно пострункішала, тому звичні балахони замінила на наряди, що підкреслюють фігуру — обов’язково з акцентом на талії і з довжиною вище коліна. На новому знімку якраз такий варіант — силуетне міні чорного кольору.

Здається, королева естради любила чорний завжди. Її особистий стиліст Алішер не раз намагався привчити знаменитість до інших відтінків, але все марно, так що він просто змирився з її смаками і почав відштовхуватися вже від них.

Обворожительная Алла и Максим
Чарівна Алла і Максим

Що стосується Христини, то особливих переваг в стилі вона не демонструє, а на фотографії зі знаменитою матір’ю постала в пісочній сукні-футлярі. У обох, до речі, сяючі тканини, що відмінно виділяє їх на сцені.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.