«Ліва грудь потекла»: в мережі засудили наряд Седокової і назвали її неприємними словами

Анна Седокова знаменита не тільки своїм мелодійним голосом, а й іншими здібностями - умінням дивувати публіку своїм зовнішнім виглядом.

Природа не обділила її красивим обличчям і широким декольте, яке допомогло артистці прокласти собі дорогу в світ шоу-бізнесу. Останнє фото знаменитості в Інстаграм навело дуже багато обговорень і гострої критики.

На 37-річної екс-солістці «ВІА Гри» кофточка з декількох шматочків матерії, яка ледь стримує рветься назовні пишний бюст співачки.

Шанувальники Седокової в Інстаграм проігнорували підпис до фотографії, зате встигли написати гнівні коментарі, що матері трьох дітей має бути соромно виставляти такі кадри напоказ всій країні.

«Ну так, ось тому у вас троє дітей від різних чоловіків, хімія пройшла, а діти залишилися», «Ой, Аня, шо за бред? Згадала вчительку з хімії? Я особисто досі свою пам’ятаю, бойова була тітка »,« Ну да. Хімія … Після п’ятого чоловіка »,« Одні сиськи кругом, ну скільки можна вже, виставляйтеся голими, че вже! »,« Мозгов в голові мало, тільки груди виставляєте », – пишуть злі язики в коментарях.

Хтось навіть зазначив, що у неї “потекла” ліва груди.

Сама ж Ганна Седокова ніяк не реагує на голоси Хейтер, і, судячи з усього, просто насолоджується своїми формами, які для її віку дуже шикарно виглядають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.