Мало хто знав, що ці зірки доводяться один одному родичами

У шоу-бізнесі часто зустрічаються цілі династії зірок. І їх, як правило, можна відрізнити по одному прізвищу. Проте є винятки: деякі знаменитості родичі між собою в другому або третьому поколінні. І до того ж, не афішують свої зв'язки на публіку. Ми зібрали п'ять пар російського шоу-бізнесу, у яких є кровний зв'язок.

 "" Ірина Апексимова і Лариса Доліна є одна одній троюрідними сестрами. До речі, довгий час артистки не знали про цей факт. Це виявилося лише в той момент, коли Ірина вивчала свій родовід. І тепер сестри, хоч і не рідні, часто спілкуються.   "" Олександр Збруєв доводиться Петру Федорову двоюрідним дідусем.  "" Олег Газманов є четвероюродной племінником Юхима Шифріна.  "" У актрис Вікторії Тарасової та Марини Куделінскої одна мама, але різні татусі. "" Юрій Вяземський і Євгенія Симонова – рідні брат і сестра.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хвилинка ностальгії. Як склалася доля ведучих програми На добраніч, малюки.

Нагадаємо, що Вахтанг Кікабідзе розповів, чому ненавидить герб Радянського Союзу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.