У тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару

У родині Ротару росло шестеро дітей. Незважаючи на те, що профільної освіти не було в жодного з них, у всіх був явний талант до музики.

Ауріка Ротару почала свою музичну кар’єру з ансамблю «Черемош». У колективі вона співала разом з сестрою Лідією. Артистки отримали популярність блискавично, адже прізвище Ротару вже тоді була у всі на слуху. Коли ансамбль розпався, Ауріка пішла у сольне плавання.

 "" Ауріка Ротару

Її часто порівнювали з сестрою. І це змушувало Ауріку працювати ще більше, щоб домогтися успіху. Аби якось відрізняться від сестри, вона навіть зважилася перефарбуватися в блондинку.

Першою серйозною перемогою артистки  стало звання «Заслуженої артистки України» в 1996 році.

 "" Зоряні сестри

Зараз Ауріка не виступає, вона оселилася в заміському будинку. Як зізнається сама артистка, любить проводити час, доглядаючи за садом і клумбами. Крім того, співачка вишиває і шиє. І коли б не захоплення музикою, можливо свого часу серйозно зайнялася рукоділлям.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мало хто знав, що ці зірки доводяться один одному родичами.

Нагадаємо, що фанати на фото не впізнали Наташу Корольову. Прихильники припускають, що співачка зробила пластику.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.