Коли народжувати? Світлана Тарабарова опублікувала фото з величезним животом

Для цієї рудоволосої співачки 2020 рік стане доленосним - народиться її другий малюк.

Зараз телеведуча і артистка на другому місяці вагітності, і пологи можуть відбутися в будь-який день. Фотографією свого великого живота і прекрасного стану дівчина похвалилася в соціальній мережі Інстаграм.

Шанувальники засипали коментарями – зробили компліменти і написали, що це для жінки найкраща фігура.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова – це не тільки популярна українська співачка, але ще і композитор, і автор своїх же пісень, музичний продюсер, мама і дружина. На її рахунку багато престижних нагород, однією з яких є премія “Пісня року 2014 “. Саме з тих пір зірка Тарабарової стала горіти яскравіше. Зараз їй тридцять років, і останні чотири роки вона перебуває у шлюбі з Олексієм Бондарем. У них вже є один спільний дитина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.