75-річний Євген Петросян вперше показав маленького сина від молодої дружини

Євген Петросян показав піврічного сина, якого до цього часу приховував від ЗМІ.

У 2018 році Євген Петросян розлучився з Оленою Степаненко, з якою прожив у шлюбі більше 30 років. Причиною розлучення стала нова пасія артиста – його помічниця Тетяна Брухунова, яка молодша за Петросяна на 44 роки. Як виявилося, Тетяна – не просто швидкоплинне захоплення артиста. Петросян одружився на молодій помічниці і більш того вирішив завести з нею дітей.

Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною
Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною

У березні цього року в ЗМІ з’явилася інформація про те, що Петросян став татом. Однак підтвердження цієї інформації не було. До того ж, ніхто не бачив Тетяну Брухунову вагітною. Подейкують, що молодятам дитину народила сурогатна мати.

«А ось і він – Ваган Євгенович Петросян!»

Сьогодні, 16 вересня, артист святкує свій 75-й день народження. Саме в цей день Петросян вирішив показати свого піврічного спадкоємця від молодої дружини Тетяни Брухуновой. Євген опублікував фотографію з малюком на своїй сторінці в Інстаграм. На фото він тримає сина на витягнутих руках, піднявши його вгору. При цьому щасливий батько і малюк радісно сміються. «А ось і він – Ваган Євгенович Петросян!», – підписав знімок артист.

Численні підписники розсипалися в привітаннях і компліментах імениннику. Користувачі Мережі відзначили, що малюк дуже схожий на свою маму і побажали хлопчикові і його батькам здоров’я і довгих років життя. Представники вітчизняного шоу-бізнесу теж не залишилися осторонь і привітали Петросяна. Свої коментарі залишили шоумен Максим Галкін, актор В’ячеслав Манучаров, артист Едгард Запашний.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.